Akköprü Denizfeneri Ortaokulu

Vizyon: HAK VE SORUMLULUKLARINI BİLEN,ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI, ATATÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİ ÖZÜMSEMİŞ VATANINA VE MİLLETİNE FAYDALI BİREYLERİ TOPLUMA KAZANDIRMAK

Misyon: EĞİTİM ÖĞRETİMİ EN ÜST SEVİYELERE TAŞIMAK.

Başarılar: Okulumuz 2022/2023 Eğitim-Öğretim yılında 12 öğrenci mezun etmiş olup bunlardan 4 öğrenciyi Fen Lisesine, 1 öğrenciyi Sosyal Bilimler Lisesine,,4 öğrenciyi Anadolu Meslek Teknik Lisesine,3 öğrenciyi Anadolu Liselerine yerleştirmiştir.

Saatler: 8:50 14:45
Isınma: SOBA+KLİMA
Servis Bilgisi: SERVİS BULUNMAMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0252) 273 11 00

WEB - https://koycegizakkoprudenizfeneriio.meb.k12.tr

Adres - Akköprü MH. Akköprü Sk. No 310 Çaltı MEVKİİ Köyceğiz/MUĞLA

Öğretim Şekli :NORMAL GÜNDÜZLÜ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - GEÇİM KAYNAĞI ORMANCILIK OLAN MAHALLEMİZ ENGEBELİ,ORMANLIK VE DAĞINIK BİR YERLEŞİME SAHİPTİR.

Adres - Akköprü MH. Akköprü Sk. No 310 Çaltı MEVKİİ Köyceğiz/MUĞLA

Ulaşım ULAŞIM ÖZEL ARAÇLA SAĞLANABİLMEKTEDİR.MAHALLEYE İLÇE VEYA İLDEN TOPLU TAŞIMA ARACI YOKTUR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İL MERKEZİNE 96 KM, İLÇE MERKEZİNE 34 KM UZAKLIKTADIR.